W sumie to wystarczy Ci bb code w postach, co prawda odblokowa³em html ale bb jest du¿o prostszy.
The Knight of Solamnia
skomplikowane;) jestem niby in¿ynierem ale na programowaniu znam siê mniej ni¿ przedszkolak, po prostu mi to wchodzi. Czym siê ró¿ni bb code od html?
S³uchaj ja sie wszystkiego nauczy³em sam przy okazji stworzenia tego forum wiêc ekspertem nie jestem.
html stosuje siê przy budowaniu stron internetowych, wiêc raczej nie bêdzie Ci potrzebny. BB codes mo¿esz ¶mia³o u¿ywaæ w postach wiêcej pisa³em w tym w±tku http://www.smoczalanca.pun.pl/viewtopic.php?id=61
The Knight of Solamnia
jutro spróbujê co¶ wrzuciæ dziêki za lekcje:)
The Knight of Solamnia
No to zobaczmy czego siê nauczy³em:)
moja skromna osoba, a w tle Golden Gate Brige (san francisco)
Tutaj ja z narzeczon± w parku Yellowstone (marzenie z dzieciñstwa wre¶cie spe³nione)
Zdjêcia z tych wakacji, z wycieczki do USA
Ostatnio edytowany przez U' (2011-11-15 22:19:32)
Mistrz podziemi
To mo¿e ja te¿ wrzucê trochê "mnie"
Oto ja z moj± ksiê¿niczk± w s³owacji
Tutaj ja nad "s"
Tutaj z siostrzenic± (o jaki by³em m³ody)
Poni¿ej moja jak bardzo niedysponowana morda na wyje¼dzie GieKSy do ¦winouj¶cia
I na koñcu znowu ja z Ksiê¿niczk±
Mistrz podziemi
Raistlin napisał:
W sumie je¶li macie mikrofon to mo¿emy kiedy¶ pogadaæ na teamspeak czy ventrolo... bo skype z niewiadomych przyczyn mi nie dzia³a. Chyba ze popróbuje jeszcze.
Nom nied³ugo sobie kupiê mica to mo¿emy
Rycerz Korony
To mo¿e i mnie wypada³o by siê przedstawiæ ? :]. Imiê me to Piotrek dla przyjació³ Szopen, od 14 wiosen egzystuje na tej p³aszczy¼nie mieszkam w Katowicach z Rodzicami i ma³ym gargulcem (M³odsza Siostra), uczêszczam do Gimnazjum nr 2. Interesuje siê Paintballem, Grami Komputerowymi i Fabularnymi, ASG, Larpami, Ksi±¿kami (Fantasy 4ever), Fantastyk±, Militariami, Histori± i Koszykówk± . Swoj± przygodê z DL zacz±³em nie dawno bo jako¶ we Wrze¶niu i Skoñczy³em Dzisiaj czytaæ Wojnê Dusz.
Teraz czas na moje top 5 Gier i Ksi±¿ek
Gry : Ksi±¿ki (Sagi):
Europa Universalis (Wszystkie) Dragonlance
TES (Wszystkie) Pie¶ñ Lodu i Ognia
Wied¼min (Wszystkie) Saga o Mordmierze Madderinie
Gothic (Wszystkie) Saga o Septimusie Heapie
Battlefield (Wszystkie) Metro 2033 i 2034
No có¿ to tyle o mnie. Pozdrawiam
Rycerz Ró¿y
Blaanid uth Mondar napisał:
mieszkam w Katowicach z Rodzicami i ma³ym gargulcem
Heh, na pocz±tku my¶la³em, ¿e znów jaki¶ mi³o¶nik terrarystyki, ale okaza³o siê ¿e to siostra ;D
Larpy, hmm brzmi fajnie, sam bym chêtnie spróbowa³ , tylko pewnie trudno siê dostaæ na tak± imprezê.
///Vanthanoris , na Wolinie s± organizowane zjazdy wikingów? Je¶li siê nie mylê, to z chêci± us³ysza³bym co¶ o tych wydarzeniach, oczywi¶cie je¶li masz jakie¶ info, bo planujê siê na jaki¶ zjazd/rekonstrukcjê wybraæ.
Rycerz Korony
Na Larpa ³atwo siê wkrêciæ tylko porz±dny sprzêt trochê kosztuje, chocia¿ na pocz±tek mo¿na wzi±æ rêcznie robione otuliniaki albo odkupiæ od kogo¶ po przystêpnej cenie
Mistrz podziemi
Ja to samo!
Rycerz Ró¿y
Sprzêt , czyli? Mam Kolczugê, zbrojê p³ytow± (elementy), ¶redniowieczn± tunikê, i rzeczy w tym gu¶cie.
Rycerz Korony
Co¶ w ten deseñ Np w tym roku na Flambergu kole¶ oblepi³ siê sreberkiem i zaliczyli mu to jako pe³n± zbrojê p³ytow± . A z tym Ewenementem w¶ród m³odzie¿y zgadza siê wielu moich znajomych :]
Rycerz Miecza
Grothrok - co roku w Wolinie organizowany jest Festiwal S³owian i Wikingów - z kilkudziesiêciu krajów zje¿d¿a ok. 1500 uczestników, zawsze chêtnych jest wiêcej ni¿ miejsc. Jest wczesno¶redniowieczny skansen, s± organizowane bitwy na 400 wojów itd. itp., ¿eby zobaczyæ - trzeba przyjechaæ, a na prawdê warto.
Rycerz Ró¿y
Dziêki, w³a¶nie o to mi chodzi³o, przyjade napewno
Giermek
Nazywam siê Piotrek. Mieszkam w okolicach Wroc³awia. Obecnie pracuje, mo¿e w nastêpnym roku zacznê studia. Zobaczymy, po¿yjemy.
Interesuje siê: sportem- rowery, taniec, pi³ka no¿na i siatkowa oraz jogging, ksi±¿kami Fantasy i Kryminalnymi.
A wiêc przedstawi³em siê i dopisa³em co¶ o sobie.
Zatem witam Ciê Piotrze na naszym forum.
"Obecnie pracuje, mo¿e w nastêpnym roku zacznê studia. Zobaczymy, po¿yjemy."
Ha! Jak bym s³ysza³ siebie rok temu
btw. Xazax jeste¶ strasznie podobny do mojego wujka xD jak by¶ przyty³ z 20kg to móg³bym was ze sob± pomyliæ ^^
Rycerz Ró¿y
Witam Ajantis, coraz wiêcej ludzi nam przybywa. super!
Rycerz Korony
Haa, mój Imiennik ! : )