Mistrz podziemi
Jak w temacie.
* Ka¿dy pisze o swojej postaci i ogranicza reakcje kolegów do minimum
* Ka¿dy pisze klimatowo
* Dialogi musz± przypominaæ czat
Reszta w swoim czasie
Mistrz podziemi
Pozwólcie ¿e ja bêde prowadzi³ jako-tak± fabu³ê a wy zajmijcie siê swoimi postaciami.
Potem zmaina ról
Teraz Ghor musi sie zdecydowaæ co z wypraw± i jak wci±gnie siê w ekipe roberiana badz namówi go.
Motywów jest du¿o
Rycerz Ró¿y
Grothork ju¿ siê zdecydowa³, pójdzie na wyprawê, ale brakuje jeszcze kilku ludzi... Amon Drown, pos³a³ kelnera aby zawo³a³ Roberiana do swojego pokoju.Bearnail zgodzi³ siê na wziêcie Robieriana do pokoju, lecz dobrze ukry³ swoje rzeczy, nie w swoim pokoju.
Mistrz podziemi
Wszystko na spokojnie. Nie mo¿emy od razu wyskakiwaæ z epickimi suamami, wyprawami i spe³nianiem marzeñ.
To jest twój uka³d z amonem, ty mia³e¶ mnie przekonaæ ¿ebym Ciê wci±gn±³ w wyprawe a nie amon.
Alu ju¿ to w miarê naprawi³em
Rycerz Ró¿y
Troszkê tego nie zrozumia³em... Przecie¿ by³o mówione , ¿e Amon wyprawê organizujê, nic nie s³ysza³em o Twojej wyprawie. Mo¿e co¶ przeoczy³em, nie wiem.
Pan Stonefist móg³by mnie przedstawiæ Grothorkowi albo co¶ bo nie wiem jak siê wkrêciæ no chyba, ¿e bêde was ¶ledzi³ z ukrycia ;]
Mistrz podziemi
Mo¿e byæ i tak
Ciekawiej tak bêdzie.
Ggor karczmarz pods³ucha³ ¿e amon chce winfiltrowaæ swoich ludzi w wyprawe Lorda Custona
Rycerz Ró¿y
Grothork, dobra, mniejsza z tym, ju¿ jest dobrze... chyba...
Rycerz Ró¿y
Hej, co ja mam teraz napisaæ w rpg, bo siê zgubi³em, teraz jaka¶ inna wyprawa jest, i ja mam siê w ni± wkrêciæ, czy ca³y czas ta z tym Amonem jest w planach?
Król Zjednoczonego Elfiego Królestwa.
Pozwólcie ¿e siê wetnê .
Mistrz podziemi
Grothork co masz za problem?
Czytaj ze zrozumieniem
Amon chce nas wpl±taæ w wyprawe z Lordem Custonem bo chce zdobyæ smoczy kompas tak?
Pos³u¿y³ siê Stonefistem bo wiedzia³ ¿e jego brat ma dobre kontakty z Custonem.
Stonefist przyj±³ ofertê i zrobi³ wszystko zgodnie z planem, ale tu nast±pi³ nieoczekiwany zwrot wydarzeñ i ¿eby wyruszyæ do Xak Tsaroth trzeba najpier uratowaæ Custona z wyspy shaeelsea. Stonefist musi zebraæ ekipe prawda?
A w Palanthas nie zna za du¿o ludzi by z Ciebie zrezygnowaæ.
Czy to jakie¶ niejasne jest ?
Rycerz Ró¿y
Ja po prostu nie mam co napisaæ, czekam jak wyprawa wyruszy, a nie chcê ja zaczynaæ , bo jeszcze co¶ popsujê.