The Knight of Solamnia
W tym w±tku proponujê og³aszaæ siê w przypadku sprzeda¿y ksi±¿ek.
Sprzedam 18 ksi±¿ek z serii Dragonlance, w tym:
Kroniki (wszystkie 4 czê¶ci),
Legendy (wszystkie 3),
Drugie Pokolenie,
Smoki Wojny Dusz (wszystkie 3)
Bursztyn i Popió³
Bohaterowie I (wszystkie 3)
Kagonesti, Irdowie, Rycerz Galen (ksi±¿ki niedostêpne w ksiêgarniach)
Ceny konkurencyjne. Ksi±¿ki u¿ywane (wymiana kolekcji). Stan od dobrego do bardzo dobrego.
Proszê pisaæ tutaj, b±d¼ PW. W razie braku ofert wrzucê to na allegro.
My¶lê, ¿e warto uzupe³niæ swoje kolekcje i lepiej kupiæ od znajomego z forum ni¿ daæ zrobiæ obcemu w ksiêgarni, antykwariacie lub na allegro:)
Mistrz podziemi
hmmile ³acznie za legendy ostatnia czesc drugie i pokolenie?
Giermek
U' napisał:
Kroniki (pierwsze dwa tomy),
Legendy (ostatni tom),
Bursztyn i Popió³,
Rycerz Galen.
Co¶ mi siê wydaje, ¿e moje Kroniki i jeden tom Legend zaginê³y w trakcie po¿yczania, tote¿ zobaczmy jakie tu s± ceny - a nu¿ siê uzupe³ni kolekcjê
The Knight of Solamnia
Fajnie, ¿e jest jaki¶ odzew:)
Xaz, wzi±³bym od Ciebie oko³o 30-35 z³ (razem z przesy³k±) za te dwie ksi±¿ki. Nie ma ich na allegro i chyba równie¿ w ksiêgarniach, a stan jest niez³y.
Kitiara, jako, ¿e oboje mieszkamy w stolicy, oszczêdzisz na przesy³ce:) Za Kroniki (dwa tomy ³±cznie) wzi±³bym 15 z³ (taniej nie znajdziesz), za Bursztyn i Popió³ te¿ z 15 (te¿ tak tanio nie kupisz, poza tym jest to praktycznie nowa ksi±¿ka - w porównaniu do innych). Rycerz Galen to min 40 z³ (na allegro chodzi po 50-60 z£ i ludzie kupuj±) - do¶æ rzadka ksi±¿ka. Co do ostatniego tomu legend, to je¶li dasz wiêcej ni¿ Xaz, kupisz - prawo rynku:D
Giermek
Ok, to ja biorê Kroniki, za¶ z Bursztynu i Galena zrezygnujê; trzeba siê pilnowaæ z funduszami... za to z chêci± bym Galena po¿yczy³a coby przeczytaæ, o ile wcze¶niej nie sprzedasz
A Legendy - prawo rynku prawem rynku, uprzejmo¶æ uprzejmo¶ci±. By³ pierwszy:)
Ps. Które to s± wydania Kronik? <jak wygl±daj± ok³adki>
Mistrz podziemi
Legend i drugie pokolenie to samo pytanie?
The Knight of Solamnia
Kitiara napisał:
Ok, to ja biorê Kroniki [...] za to z chêci± bym Galena po¿yczy³a coby przeczytaæ, o ile wcze¶niej nie sprzedasz
ok, to na PW umówimy siê np w weekend na odbiór a Galena po¿yczê, je¿eli obiecasz, ¿e bêdziesz o niego dbaæ
Kitiara napisał:
Bursztynu i Galena zrezygnujê; trzeba siê pilnowaæ z funduszami...
Szkoda, bo wierz mi, ¿e tanio sprzedajê, na allegro takich cen nie znajdziesz za te dwie ksi±¿ki. Przemy¶l to jeszcze, ewentualnie od³ó¿ trochê kasy - kupisz je np. za miesi±c. Je¿eli obiecasz mi, ¿e je kupisz to przetrzymam te ksi±¿eczki.
Galen chodzi po tyle na allegro: http://allegro.pl/michael-williams-ryce … 03167.html
Kitiara napisał:
Ps. Które to s± wydania Kronik? <jak wygl±daj± ok³adki>
Drugie wydanie, o to: http://allegro.pl/smoki-jesiennego-zmie … 72885.html
Mistrz podziemi
Dwa tomy legend mam, chodzi mi o ok³adki.
Jakie ok³adki masz w Próbie bli¼niaków i Drugim pokoleniu bo wysz³y po dwa rodzaje w polsce
Aha gdybym chcia³ smoki wojny dusz do tego?
The Knight of Solamnia
Dogadamy siê, Xaz;) napiszê w pi±tek wszystko dok³adnie, wy¶lê Ci te¿ zdjêcia na maila.
Kitiara, czekam na PW od Ciebie, je¿eli siê decydujesz na kroniki
The Knight of Solamnia
Ceny ksi±¿ek, które jeszcze nie s± zaklepane (tak¿e wstêpnie). Ceny w nawiasach to ¶rednie ceny z allegro na dzieñ 24.02 za ksi±¿ki w stanie podobnym do oferowanych. Ksi±¿ki s± w stanie bardzo dobrym lub wrêcz bez ¶ladów u¿ycia (oprócz Legendy o Humie i Kronik cz. IV). Je¿eli kto¶ jest zainteresowany, proszê pisaæ tutaj lub wysy³aæ PW. Przy zakupie wiêkszej ilo¶ci liczy siê cena z dolnej granicy przedzia³u, przy mniejszej z górnej. Ceny nie uwzglêdniaj± cen przesy³ki. Im wiêcej kupi siê na raz, tym taniej w przeliczeniu wychodzi przesy³ka.
Irdowie - oko³o 10 z³ (na allegro 10+)
Kagonesti - oko³o 10-12 z³ (allegro 10-15)
Rycerz Galen - 40 z³ (allegro 50-70)
Legenda o Humie (uszkodzona, ostatnie kilka kartek zalane, litery czytelne, nic nie rozmazane) - 5 z³ (ewentualnie gratis do wiêkszych zakupów)
Ostrze Burzy - 10 z³ (allegro 12-15 z³)
Szczê¶cie £asicy - 10 z³ (allegro 15 z³)
Czas Bli¼niaków - 10-15 z³ (allegro 10-15)
Wojna Bli¼niaków -10-15 z³ (allegro 10-15)
Smoki Wiosennego ¦witu 10-15 z³ (allegro 15-20)
Smoki Letniego P³omienia (delikatnie uszkodzona, niewielkie zagiêcia rogów) 10 z³ (allegro 10-15 z³)
Bursztyn i Popió³ -15 z³ (allegro 20z³)
Nie czekajcie, ciê¿ko bêdzie kupiæ taniej! Nie macie teraz kasy? Od³o¿ê wam ksi±¿kê na pó¼niej jedynie za obietnicê kupna:) warto siê skusiæ i uzupe³niæ kolekcjê.
Mistrz podziemi
Irdowie
Kagonesti
Próba bli¼niaków
Drugie pokolenie
To jest narazie moja lista, Tylko ¿e muszê poczekaæ na jaki¶ zastrzyk gotówki, wiêc jak co¶ to nie chcê komu¶ blokowaæ
The Knight of Solamnia
Witam ponownie na gie³dzie;)
Niestety Xaz nie odzywa siê do mnie ani mailowo, ani na forum, ksi±¿ki znów s± do sprzeda¿y. Mo¿e kto¶ chce zrobiæ sobie prezent na ¶wiêta? Ksi±¿ki sprzedajê naprawdê tanio, z reszt± lepiej wspomóc znajomego z forum, ni¿ obc± osobê z allegro. Proszê zainteresowanych o kontakt - tu lub na PW.
Lista ksi±¿ek:
Kroniki (wszystkie 3 czê¶ci),
Legendy (wszystkie 3),
Drugie Pokolenie,
Smoki letniego p³omienia
Bursztyn i Popió³
Kagonesti, Irdowie (ksi±¿ki niedostêpne w ksiêgarniach)
Stan ksia¿ek b. dobry, czê¶ci wrêcz jak na pó³ce w empiku, zapraszam serdecznie do kupna!
Czê¶æ ksi±¿ek nie dostêpna w regularniej sprzeda¿y, okazja:)
Rycerz Korony
Nie obiecujê, ¿e siê zdecydujê, ale ile by¶ chcia³ za ca³e Legendy?
The Knight of Solamnia
Po 10 z³ od sztuki + przesy³ka (oko³o 5-7 z³), chyba ¿e z warszawy lub okolic jeste¶. W empiku za tak± cenê kupisz 1 ksi±¿kê (dok³adnie 35 z³). Mo¿e jeszcze na co¶ siê skusisz? Polecam szczególnie smoki Wojny Dusz, stan praktycznie idealny. Przesy³am Ci na PW maila, jak co¶ to pisz tam.
Giermek
ile by¶ chcia³ za bohaterowie I ksi±¿ki 2 i 3 ( z przesy³k±)
The Knight of Solamnia
Adam, Masz odpowied¼ na PW i mailu. Sorki, ¿e tak d³ugo siê nie odzywa³em, nie wchodzi³em prawie dwa tyg na forum - praca chyba zbyt mocno mnie poch³ania i zmêczony w domu jestem.
The Knight of Solamnia
Hej, przypominam siê ze swoj± ofert± ksi±¿ki najtaniej w internecie:
Kroniki (wszystkie 3 czê¶ci),
Drugie Pokolenie,
Smoki letniego p³omienia
Bursztyn i Popió³
Kagonesti, Irdowie (ksi±¿ki niedostêpne w ksiêgarniach)
Zwyk³y obywatel
Witam wszystkich fanów DragonLance!
Ja te¿ jestem fank± tej serii i sprzedajê ksi±¿ki na allegro.Wiêkszo¶æ ksi±¿ek kosztuje 10 z³.Mam te¿ "Wrota Thorbardinu" w sprzeda¿y.Kontakt w sprawie ksi±¿ek na stronie "o mnie".
Zajrzeæ mo¿ecie tu:
http://allegro.pl/listing/user/listing. … d=14004824
Giermek
Cena dla tytu³u Wrota Thorbardinu jest chyba zawy¿ona
Zwyk³y obywatel
Mo¿esz wierzyæ lub nie ja j± kupi³am za ...80z³ na allegro.Zobacz po ile jest np. rycerz galen.
Mogê negocjowaæ,spu¶ci³am cenê
Zosta³y mi jeszcze:
smoki wiosennego poranka
drugie pokolenie
pierworodny
magia krynnu
Przedzia³ od 5 do max 15 z³
Nie wystawiam ju¿ na allegro,ale ksi±¿ki wci±¿ le¿± na pó³ce.W zwi±zku z tym mo¿na je odkupiæ.
Kontakt poprzez adres e-mail w moim profilu.
Ostatnio edytowany przez skie (2013-08-09 15:15:17)