ericlindrosRycerz Korony
Z braku laku tzn e-booków pora na klasyk Kuźnia dusz i jest to arcydzieło a przygody braci Majere to w wykonaniu Weis i Hackman to prawdziwa uczta(oczywiście w tym wypadku tylko Weis)
ericlindrosRycerz Korony
Kolejny update proszę zrobić DeepHeat Opowieści wujka Trapspringera(338ac) i tutaj Janek będzie może zły bo z tego co czytałem to chyba jedna z jego ulubieńszych części ale jakoś chyba seria Zaginionych kronik nie przypadła mi do gustu(choć Vinus Solamnus nie był tłumaczony) co nie znaczy że można przejść obok tego tytułu.Rodzenstwo kenderow,czarodziejka z czerwonych szat oraz oczywiście "mądrzy inaczej" krasnoludy żlebowe maja wiele zabawnych przygód ale spoilowac nie będę lepiej samemu przeczytac
ericlindrosRycerz Korony
Noc oka i nieskończona trylogia Obroncy magii to tak naprawdę nie pamiętam o czym oraz czy warto choć jak to Dragonlance to w większości warto,tylko czemu brak dwóch tytulow:)
ericlindrosRycerz Korony
Wrota Thorbardinu jedna z perełek Smoczej Lancy i swego czasu Biały Kruk jeśli chodzi o kupno na aukcjach internetowych aż żal że nie mam ebooka:( bo tytuł swietny)
ericlindrosRycerz Korony
Rok 346 AC i 6 tytułów ja zaczynam od tłumaczenia janjuza Mrok i Światło(jestem w trakcie).Ebook zapowiada się świetnie a wynalazki gnomów które czasami są trudne do wyobrażenia w tym wypadku są całkiem dla mnie "zjadliwe".Jak skończę dam znać a tłumaczenie jak zawsze profesjonalne Janku.
Deepheat oczywiście do 346 AC jeszcze można dodać Kendermore,Flint Król oraz Tanis smutne lata
Rycerz Korony
Wszystko co dotycyz krasnoludów jest nieziemskie, ponadto zasugerowałem Jankowi Villains, ale chyba mu nie podeszło