DragonLance Forum

Forum dla fanów DragonLance, ksi±¿ek fantasy oraz RPG.

#1 2013-08-01 08:31:40

DragonMageArroyo

Zwyk³y obywatel

Fallout

Witam, chcia³bym poznaæ wasze wra¿enia po przej¶ciu którejkolwiek z czê¶ci tej znamienitej serii. Ja przeszed³em akurat wszystkie czê¶ci Fallout i fabularnie jest do¶æ dobrze. Nawet New Vegas jest super. Graficznie siê nie czepiam, mimo, ¿e w F3 i FNV jest grafika z Obliviona.

#2 2013-11-04 14:22:39

Tario

Giermek

Call me!

Re: Fallout

FNV i FIII to Oblivion na sterydach[czasami]

Nie zmienia to faktu, ¿e FNV to gra fajna, z kilkoma modami mo¿na straciæ naprawdê sporo czasu.

Trójka jest fajna na jedno zagranie, lecz ca³a masa dlceków do obydwu czê¶ci przed³u¿aj± ¿ywotno¶æ gry o te kilka godzin, no i masa modyfikacji równie¿ to robi.
Id±c dalej,
Fallout 1,2 - nigdy nie potrafi³em siê przemóc by przej¶æ ca³± grê, gra³em, by³o fajnie, jednak to ju¿ nie moja liga, jestem graczem starego typu jednak nie a¿ tak starego.
Fallout:Tactics - Jedna z ciekawszych turówek taktycznych w jakie gra³em, i o ile na pocz±tku gra by³a trudna, to pó¼niej doszed³em do takiego momentu gdy wczytywa³em po ka¿dej ranie i przej¶cie poziomu bez ran by³o na porz±dku dziennym, nie zmienia to jednak faktu, ¿e bawi³em siê ¶wietnie i sk³adanie dru¿yny i samo dowodzenie przypad³o mi do gustu, a nawet czasem interesuj±ce misje czy te¿ cele dodatkowe w misjach.

Alizée Fan

http://imageshack.us/a/img824/5330/l14h.jpg

Stopka forum

RSS