Zwyk³y obywatel
HEj
Szuka³em w wielu miejscach ale nie znalaz³em ebooka "Bursztyn i ¿elazo" "bursztyn i krew" s± w ogóle takie ? Bursztyn i ¿elazo jak ¶ci±gam pdf to sa tylko 3 strony z info ¿e to jest czê¶æ a ¿eby znale¼æ restê trzeba klikn±æ potem siê otwiera strona jakaæ i lipa . Jak ma kto¶ to proszê pe³n± wersje na maila haller111@gmail.com
Zwyk³y obywatel
Hej
postaram sie jak najszybszym czasie udostepniæ "Smoki Krasnoludzkich Podziemi" , by³bym wdziêczny o przes³anie na mail "je¶li kto¶ posiada" Drugie pokolenie. Pozdrawiam
Niestety, jak ju¿ pisa³em wszystkie ebooki które uda³o nam siê odnale¼æ zosta³y ju¿ tutaj udostêpnione. Sam zeskanowa³em drug± czê¶æ Kronik Raistlina, dlatego mo¿na j± u nas znale¼æ. Pozosta³e niedostêpne ebooki niestety wymagaj± tego samego podej¶cia, je¶li kto¶ ich nie zeskanuje i nie doda (najprawdopodobniej na tym forum, bo gdzie¿ by indziej) to po prostu ich nie bêdzie, chyba ¿e w wersji angielskiej. Pozdrawiam
Najwy¿szy Kleryst
Raistlin.
Nie mia³bym nic przeciwko, gdyby uda³o Ci siê moje t³umaczenia wypu¶ciæ jako e-book. S± to do¶æ surowe, nie pozbawione b³êdów jêzykowych t³umaczenia ale zawsze lepsze to ni¿ kompletny brak aktywno¶ci wydawnictwa ZYSK.
Zwyk³y obywatel
czy ma ktos ebooka Smoki Nowej Ery:Zmierzch Chaosu
Najwy¿szy Kleryst
Mam, ale wy³±cznie po angielsku
Najwy¿szy Kleryst
Problem polega na tym, ¿e ¶ci±ga³em z Pirate Bay spakowany plik zawieraj±cy oko³o 100 pozycji. Najwygodniej by³oby gdyby¶ poda³ adres mailowy to wy¶lê bezpo¶rednio. Linku podaæ nie mam jak.
Zwyk³y obywatel
Witam wszystkich jestem nowym fanem Dragonlance Mam pro¶bê podesle kto¶ ebooka najlepiej pdf Drugie Pokolenie (niestety musia³em oddaæ ksi±¿kê koledze, bo musia³em wyjechaæ. Zosta³o mi ok 30 stron do koñca) oraz Smoki Letniego P³omienia. By³bym wdziêczny madatomicgun@gmail.com
Zwyk³y obywatel
Witam wszystkich Jestem fanem Dragonlance mam pytanie czy kto¶ z Was posiada t³umaczenie II tomu Zaginionych Kronik Dragonlance: Dragons of Highlord Skies ? Bardzo chêtnie bym przeczyta³ t± ksi±zkê bo ma interesuj±c± fabu³e i dotyczy ciekawego okresu.
By³bym wdziêczny gdyby kto¶ móg³ podes³aæ lub udostêpniæ takie t³umaczenie
mój mail pablobz87@gmail.com
Rycerz Korony
Marten niestety takiego t³umaczenia jeszcze nie ma
Zwyk³y obywatel
Chainekken bardzo dziêkujê za odpowied¼ gdyby sytuacja siê zmieni³a to bardzo proszê o info
Zwyk³y obywatel
Hejka! Ma kto¶ mo¿e pdfy albo jakikolwiek inny format 2 ostatnich ksi±¿ek z Mrocznego Ucznia?
Ostatnio edytowany przez Zero (2017-07-30 11:46:47)
Rycerz Korony
janjuz napisał:
Polecam jeszcze jedn± metodê wzbogacenia zbiorów. Ja korzystam z niej od czasu do czasu. Wymaga jednorazowej inwestycji powy¿ej 25 GBP, np. 25,2 wystarczy, i otrzymasz 10 pozycji z Amazon.co.uk (marketplace). Uruchomili opcjê Super Saver Delivery do Polski i za dostawê kurierem nic nie bulisz. Metoda wymaga znajomo¶ci jêz. angielskiego.
Niestety brak dzia³alno¶ci Zysku w kierunku nowych wydañ chyba zmusi mnie te¿ do szukania i kupowania w jezyku angielskim chocia¿ na pewno nie bêdzie mi ³atwo to czytaæ(bo az takim angielskim nie operuje).A ¿e post jest z 2012 to Amazon juz chyba nie hula i zostaje mi tylko eBay tylko nie wiem jak bêdzie z przesy³k± na Islandiê bo od ponad roku tu mieszkam
Rycerz Korony
Czy kto¶ posiada e-booki ¿e ¶wiata dragonlance które mo¿na wgraæ na kindle?¯ona posiada czytnik a ja wole papier i mam ca³a kolekcje w Polsce ale od ponad roku jestem na Islandii i raczej jej tu nie przywiozê a bardzo bym chcia³ sobie od¶wie¿yæ ten cudowny ¦wiat Krynnu.
Pozdrawiam a mój mail je¶li kto¶ chêtny chcia³by cos wys³aæ daniel.klasinski@gmail.com
Najwy¿szy Kleryst
Amazon faktycznie skasowa³ ju¿ opcjê marketplace (a szkoda). Je¿eli interesuj± Ciê ebooki oryginalne to mogê podes³aæ. Co do mo¿liwo¶ci wgrania w Kindle... bardzo w±tpiê, lecz nie jestem tu ekspertem.
Rycerz Korony
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Rycerz Korony
haller111 napisał:
HEj
Szuka³em w wielu miejscach ale nie znalaz³em ebooka "Bursztyn i ¿elazo" "bursztyn i krew" s± w ogóle takie ?
Bursztyn i krew to nawet ksi±¿ka po polsku nie wysz³a, wiêc tym bardziej ebooka nie znajdziemy chyba,¿e jaki¶ fan siê "we¼mie" za t³umaczenie:)
Rycerz Korony
matiello napisał:
by³bym wdziêczny o przes³anie na mail "je¶li kto¶ posiada" Drugie pokolenie. Pozdrawiam
D³ugi czas szuka³em ale nie znalaz³em, wiêc prawdopodobnie nie istnieje a szkoda bo mia³bym ochotê go przeczytaæ a ksi±¿ka w Polsce zosta³a