Ostatnio czytałem Tolkiena w technikum jakoś 5 lat temu. Aż trudno uwierzyć, że tyle faktów może wypaść za ten czas z pamięci. Tak samo mam z resztą z DL. Tyle nowych tytułów do przeczytania a tu stare wypada powtórzyć (Silek to moja ulubiona książka tak nawiasem )
Najwyższy Kleryst
Rzecz jest wspaniała. Co najdziwniejsze - nie nadaje się do czytania! Wątki nieukończone, niekonsekwencje faktograficzne, szkice, rozprawki filozoficzne a wszystko razem wziąwszy - najważniejsze dzieło Mistrza.
Mistrz podziemi
Dobra to i ja się dosiądę
Witam, dawno mnie nie było. Część z was mnie zna część nie zna a jest nawet jeden któremu obiecałem że kupie jego książki i nie dowierzam w cierpliwość Są też ludzie z którymi gadam sobie na TS i pykamy w różne produkcje.
Gdzie byłem tyle czasu? Już mówię, jednym z ostatnich naszych pomysłów na ożywienie forum było zrobienie konta na YouTube i nagrywania filmów zapraszających na forum, ale robienie filmów mnie tak wciągnęło że nie ma świata poza tym
Aktualnie prowadzę dwa kanały i codziennie wrzucam nowy film, i mam ze dwa w zapasie
Stworzyłem również stronę i mini redakcję internetową.
Baaaardzo się cieszę że to forum jeszcze żyje, moje pomysły umieszcze w odpowiednim dziale, mam nadzieje że to już będzie INO Progres chopy i frelki
Rycerz Korony
*wchodzi do gospody strzepując kurz z gogli i ściągając bandanę z twarzy*
Hej! Zabłądziłem tutaj kierując się w stronę Nowego Jorku, ale mam dziwne wrażenie, że zajechałem trochę za daleko.
No nic, wróciłem... włóczyłem się tu i ówdzie, imałem się różnych zadań, ale i tak wróciłem na stare śmieci.
Pora rozbujać to forum, z marszu deklaruję się do prowadzenia Sesji RPG, tudzież PBFa w Neuroshimie! ; )
*Odkłada Steyra obok krzesła i dosiada się do stołu*
Jakże mógłbym zapomnieć!
Witam, wszystkich którzy tu przybyli pod moją nieobecność.
Giermek
Już się umówiłem z kompanem na strzelanie z łuku a tu przeklęta zima wróciła :-(
The Knight of Solamnia
A ja Xaz wciąż czekam:) cierpliwość to moje drugie imię, ale ksiażki powoli sprzedaję. Kilka jeszcze mam dla Ciebie jak coś
Mistrz podziemi
A tak BTW... Co u was wszystkich słychać?
Najwyższy Kleryst
Xazax! Działo się tu trochę, co być może odczytałeś (o ile starczyło Ci cierpliwości ). Jeśli o mnie idzie to niańczę wnuki, szlak mnie trafia, hałas przeszkadza, tłumaczenia robię nocą ale wolno mi idzie, natomiast poszukiwanie źródeł tolkienowskich i "dragonlancowskich" idzie nieźle (!). Zdrówko, póki co, dopisuje, wiaterki odchodzą, apetycik niezły a teraz szykuję się do spotkania mojej klasy maturalnej (jak dla was - same matuzalemy a ja wciąż widzę tamtych chłopaków i te same fantastyczne dziewczyny). Jutro będzie wesoło!
Ostatnio edytowany przez janjuz (2013-02-22 19:37:44)
Mistrz podziemi
Ja mam ciężki tydzień w pracy... same nocki których nie cierpię na na dodatek dziennie przebudowa czego też nie cierpie...
Łaże z opuchniętmi pociętymi łapami, nie wyspany, naćpany kawą i energetykami,a na dodatek każdy błąd może mnie kosztować utratę roboty... Ale dziś ostatnia nocka na szczęście
Księżniczka Mithrilowej Hali
Tak sobie nie mam co robić, więc postanowiłam obejrzeć Naruto XD Za namową kolegi, z którym pokazał mi parę ciekawych walk z tego anime. Po jednym odcinku mogę już stwierdzić, że jest to bardzo wciągające ^^
Najwyższy Kleryst
muszę się przyznać, że nie jestem w stanie zaakceptować mentalnie całości japońskich mang, czy anime. Ani treściowo to do mnie nie przemawia ani graficznie. Starszy wnuk pasjami ogląda jakieś japońskie, mangopodobne kreskówki, gania później z mieczem i rykiem po domu, szlag mnie trafia, to jednak jest poza moją granicą przyswajalności.
Ostatnio edytowany przez janjuz (2013-02-24 19:36:04)
Hmmm... Chyba już jestem za duża za ganianiem i ryczeniem Ale to moje pierwsze anime, które (świadomie) oglądam, więc kto wie co się ze mną potem stanie XD
Mangi czytałam 3 XD
Naruto!!! Dobry wybór Arvina Najlepsze anime jakie oglądałem i najlepsza manga jaką czytałem W anime jest sporo filerów dlatego wolę mangę. Mamy nawet temat http://www.smoczalanca.pun.pl/viewtopic.php?id=144
Mistrz podziemi
O nie! Chińskie bajki w tym temacie...
Rycerz Korony
Też ich nie lubię. ;_;
Japońskie bajki są spoko
Miałam dziś zaliczenie z nauk pomocniczych historii. Jeszcze tak cudownie w życiu nie ściągałam Gościu siedział przy biurku i w ogóle nas nie pilnował, choć na kartce z pytaniami było wyraźnie napisane "Każda próba ściągania będzie karana konfiskatą"
Pozdrawiam wszystkich ^^
Najwyższy Kleryst
ŚCIĄGAŁAŚ!?!? A fe!!! Wstydź się, japońskie bajeczki spoko czytasz, a na egzaminie ściągasz? A przyjdzie czas wiedzy użyć (a taki przyjdzie, uwierz) to co, po japońsku? Oj, nieładnie, nieładnie.
Jestem studentką i mistrzynią ściągania - taki talent nie może się marnować. I nie uważam ściągania za złą rzecz i nie będę się więc wstydzić. Student wykorzysta każdą okazję i każdy sposób, aby zaliczyć. Tyle w temacie
Najwyższy Kleryst
Hmmm. O tempora, o mores!