Czas trochê tu posprz±taæ, bo w krótkim czasie z 500 postów zrobi³o siê 1600. Ale nie chodzi o ilo¶æ a porz±dek. O to jak widz± nas ludzie którzy wchodz± tutaj pierwszy raz.
Trzeba siê zaj±æ:
- Usuwaniem podwójnych postów (odpowiadanie na w³asne posty). Edytujemy powy¿szy post i "doklejamy" do niego poni¿szy nastêpnie usuwaj±c niepotrzebny. Sam nie raz tak robi³em np. w fan art i trzeba to edytowaæ by zrobiæ z tego jeden du¿y post.
- Ra¿±ce b³êdy ortograficzne, trzeba edytowaæ i poprawiæ. Jest to forum o ksi±¿kach wiêc jest to istotne.
- Wulgaryzmów na szczê¶cie brak
Panowie forum jest ma³e, na raz to sporo roboty ale jak bêdziemy o nie dbaæ systematycznie to nikt jej nawet nie dostrze¿e. Moderator to nie tylko zielony kolor nicku ale pewne obowi±zki.
Z góry dziêki za pomoc.
Edit:
Kategoria Cykl: DragonLance - posprz±tana
Mistrz podziemi
Co do odpowiadania na w³asne posty to siê nie zgodzê, wiadomo ¿e nie powinno siê tu pisaæ jak na gg ale podam Ci przyk³ad'
Napisa³em du¿eeego posta o np Krasnoludach (biografiê czy co¶)
Po tygodniu ka¿dy go mia³ przeczytanego
Po dwóch tygodniach dowiedzia³em siê paru ciekawostek i chcê dodaæ posta, je¶li nikt nie odpowiedzia³ a ja edytuje mojego poprzedniego wtedy nikt nie zauwa¿y dodanego tekstu bo forum nie oznaczy w temacie nowych postów.
Rozumiecie?
Tak, ja to rozumiem, czasem trzeba temat "od¶wie¿yæ". Ale np. po nastêpnym tygodniu mo¿na zrobiæ edycje i je scaliæ, gdy ju¿ ka¿dy zauwa¿y. Nie chodzi o nas bo nam to nie przeszkadza. Ale takie s± ogólne zasady na forach, po prostu ¼le to wygl±da i kto¶ kto tu wchodzi, widzi ten ba³agan. Ju¿ same wyj±tkowo irytuj±ce reklamy mog± odstraszyæ.
Mistrz podziemi
Mi siê wydaje ¿e rekalmy to najwiêkszy mankament.........
nie ka¿dy ma blocka zaistalowanego i jak wchodzi a tu go zasypuj± nachalnie ¶migaj±ce banery to mus siê odechciewa