- Doczołguję się do miejsca gdzie został podniesiony Kerth, znajduję na podłodze metaliczny przedmiot, który jak mi się wydawało wypadł kapłanowi.
Próbuję użyć przedmiotu by rozluźnić lub przeciąć pęta.
Mistrz podziemi
Był to nożyk do tnięcia komponentów. Udało Ci się.
The Knight of Solamnia
(pociągnijmy to dalej, zbierzmy ekipę - fajnie się grało i jestem strasznie ciekaw zakończenia)
Wiecie, że ten wątek ma 10k wyświetleń. Albo mi się wydaje albo ktoś to czyta zapytam Xaza czy to poprowadzi dalej i Grothoorkowi tez dam znać.
The Knight of Solamnia
Raistlin napisał:
Wiecie, że ten wątek ma 10k wyświetleń. Albo mi się wydaje albo ktoś to czyta zapytam Xaza czy to poprowadzi dalej i Grothoorkowi tez dam znać.
10 tyś wyświetleń? Jak sądzisz, możliwe, żebyśmy podczas grania tyle nabili? Możesz sprawdzić kiedy były te wejścia, bo może większość jest naszych z czasów grania. Jak masz kontakt do Xaza to powiedz mu żeby na moje maile odpisał, bo coś się nie odzywa
Mistrz podziemi
Cześć U,
NIe będę ściemniał, kasy nie mam cały czas. Być może do marca pojawię się w Wawie to się spotkamy i coś ustalimy.
Na ten moment jeśli masz kupca to sprzedaj, mimo wszystko nadal jestem chętny.
Co do tematu to smiało mozna grać
The Knight of Solamnia
Xaz, masz PW co do książek. A co do grania to ja melduję się jako dostępny, zwarty i gotowy:) Raist, podpytaj Grothorka, bo tylko jego nam brakuje i możemy jechać z tym koksem.
Rycerz Róży
Jestem gotów kontynuować wątek.
The Knight of Solamnia
Ja też jestem chętny i gotowy. Jak zbierze się ekipa to usuwam posty nie dotyczące gry i możemy pykać